VvE’s, woningbouw en vastgoed-beheer

Dagelijks / wekelijks onderhoud

Schoonmaakonderhoud is belangrijk voor uw wooncomplex een frisse trappenhuis stimuleert immers een schone woonomgeving. De laste tijd hebben VvE’s last van hoge koststijgingen in hun maandelijkse lasten. Door de stijgingen word er nauwkeuriger gekeken naar de schoonmaak kwaliteit. Veel VvE’s kiezen daarom voor Alles Reiniging omdat wij aan hun eisen voldoen. Daarnaast zijn wij ook een soort gelijke huismeester. Bij opvallendheden melden wij dit direct aan onze contactpersoon bij akkord kunnen wij daar direct iets aan doen.

Periodiek onderhoud

Voor een goed schoonmaak resultaat is het belangrijk om periodiek onderhoud uit te voeren. Dit betekent de specialistische werkzaamheden verrichten in afgesproken periodes zoals: het schrobben van harde vloeren, het in de was zetten van vloeren, het zemen van ramen en het met gepaste hoge druk reinigen van galerijen. Dit wordt verzorgt door ervaren, gespecialiseerde groep medewerkers en de beste materialen wat Alles Reiniging in bezit heeft.

Heeft u behoefte aan een schoonmaakbedrijf dat u compleet ontzorgt? Bel dan naar +31 (6) 20 63 88 05 of mail naar info@allesreiniging.nl