Glas- en gevelreiniging

Glas-bewassing

Schone ramen zorgen voor een nette uitstraling van uw pand. Dagelijks maakt schoonmaakbedrijf Alles Reiniging een grote vijftigtal panden schoon, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De glazenwassers van schoonmaakbedrijf Alles Reiniging zijn ervaren en erg bedreven in wat ze doen. Hiervoor heb je keuze uit behulp van telewash systeem dit bevat gedeminaliseerde water waardoor het geen strepen achter laat en je hebt simpelweg gezegd de oude manier met zeem en trekker.

Graffiti-verwijdering

Graffitischade is iets wat dagelijks gebeurt. Gebeurt het bij u? Geen zorgen! Wij zijn binnen een uur na de melding aanwezig om het te verhelpen en eventueel een coating aan te brengen om het te voorkomen, het is dan veel moeilijker om graffiti aan te brengen op uw pand.

Gevel-reiniging

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Daarom is het noodzakelijk om uw gevels te reinigen en te blijven onderhouden. Onze gevelreinigingsgroep kan ervoor zorgen dat uw gevels er weer nieuw uitstralen. Ook kunnen wij de voegwerken vervangen en impregneren.

Hogedruk- reiniging

Ook reinigt Alles Reiniging de galerijen voor u met behoeven van gepaste hogedruk. Zo worden de galerijen schoner en mooier. Deze genoemde periodieke onderhoud kan wel tot 4 keer per jaar oplopen.

Heeft u behoefte aan een schoonmaakbedrijf dat u compleet ontzorgt? Bel dan naar +31 (6) 20 63 88 05 of mail naar info@allesreiniging.nl