Kwaliteit

Wat betekent dit voor ons?

Kwaliteit staat bij Alles Reiniging hoog in het vaandel. We werken niet alleen snel en tegen een voordelig tarief, maar ook -of juist- nauwkeurig en goed. Kwaliteit, betrokkenheid en eerlijkheid zijn de kernwaarden van ons schoonmaakbedrijf. Kernwaarden die onze klanten dagelijks ervaren en bevestigd zien.

Schoonmaken is een vak apart en vraagt om modern en gedreven ondernemerschap, met de klant als onbetwist uitgangspunt. De betrokken en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers van Alles Reiniging lopen net iets harder om te zorgen dat uw bedrijfspand, showroom, werkplek of kantoor brandschoon is. Met Alles Reinigingkiest u voor een doordachte aanpak die u een optimaal schoonmaakproces garandeert.

Schoonmaakmiddelen zijn altijd in meer of mindere mate milieubelastend; dat is inherent aan hun werking. Toch is het mogelijk om de milieubelasting te minimaliseren en een eventuele milieurisico voor te zijn. Bij de selectie van een schoonmaakbedrijf is het dan ook goed om te vragen naar het milieubeleid van het schoonmaakbedrijf. Binnen het ondernemingsbeleid van Alles Reiniging neemt de zorg voor het milieu een belangrijke plaats in. Logisch, want het milieu heeft een enorme invloed op de kwaliteit van leven en werken. Onze aandacht voor het milieu blijkt uit ons beleid op het gebied van selectie en inkoop van schoonmaakproducten, toepassing en gebruik van schoonmaakproducten, opslag en transport, omgang met verpakkingsafval, gescheiden afvalinzameling, energiebeheersing. Als klant van Alles Reiniging bent u dan ook altijd verzekerd van een schone werkomgeving met een minimale belasting van het milieu. Wij vertellen u graag meer over ons milieubeleid.